Friday, November 11, 2022

EXCUSIÓ AL TEATRE EN ANGLÈS

Aquesta setmana, tota la comunitat de grans, vam anar al teatre municipal La Bòbila, a veure l'obra de teatre Frankenstein, en anglès.


Ha estat una activitat que hem organitzat des de l'escola, conjuntament amb les dues altres escoles públiques del municipi (Santa Eulàlia i Mediterrània) per tal d'aprofitar aquest recentment inaugurat espai.


La companyia de teatre IPA Productions s'ha desplaçat fins a la nostra localitat per a representar dos passis de la funció.


L'obra va agradar molt als nostres alumnes, que van participar activament durant tota la representació. Els actors van interactuar amb el públic, la qual cosa els va motivar i divertir molt.


L'obra era molt visual i entenedora i els actors s'encarregaven de fer èmfasi en el vocabulari principal, d'aquesta manera va resultar fàcil seguir el fil.


Des de l'escola seguim apostant per a que els nostres alumnes visquin la llengua anglesa de manera vivencial. És per això que cada curs programem sortides al teatre, per a poder gaudir de la llengua anglesa en viu i en directe, en una activitat tan maca i significativa com és el teatre.


Al segon trimestre, els alumnes de la comunitat de Petits i de Mitjans, també realitzaran activitats teatrals en anglès.


Estem molt contents amb l'elecció del teatre de la vila, per a portar a terme aquesta activitat. Un teatre que, a part de nou, és molt maco i té molt bona distribució i sonoritat. Esperem seguir aprofitant-lo i programant-hi més activitats educatives pel nostre alumnat.

No comments: