Tuesday, October 22, 2024

Aprenem Anglès Jugant amb Robots!

 

Aprenem Anglès Jugant amb Robots! 


A les hores d'anglès, les aules s'han convertit en un espai d'aprenentatge innovador gràcies a l'ús de robots programables. 

Els infants no només estan aprenent la llengua anglesa, sinó que també s'estan familiaritzant amb la tecnologia de manera interactiva i divertida. 

Aquesta setmana, els estudiants de comunitat de mitjans han tingut l'oportunitat de treballar el vocabulari dels animals mitjançant una activitat especial on els robots feien una visita a un zoo virtual.

Els infants, a més d'aprendre com programar els robots, havien de practicar el vocabulari d'animals en anglès, identificant espècies com “lion,” “elephant,” “giraffe,” etc.  

L'activitat ha estat un èxit, ja que ha permès combinar l'aprenentatge tecnològic amb l'anglès d'una manera molt pràctica i motivadora. 

Els infants no només estaven concentrats a donar les instruccions correctes al robot, sinó que també es divertien descobrint els animals i practicant el vocabulari nou. 

Aquesta interacció activa i visual ha ajudat a millorar la seva comprensió i ús de l'anglès d'una manera diferent dels mètodes tradicionals.




No comments: